Dit vinden anderen van grifontwerp

 

Theo-Jan Heesen:

“Hans heeft ons goed geholpen met het ontwikkelen van een huisstijl en het maken van de bedrijfswebsite voor een nieuw bedrijf. Hij denkt mee, adviseert en is kritisch. En weet goed de kern van de boodschap te formuleren en dit vervolgens om te zetten in beeld en een website. En dat alles in korte tijd met een strakke deadline.”

SummaryTools

 

Karin Eikmans:

“Ik heb Hans gevraagd de huisstijl (briefpapier, visitekaartjes, adresstickers en notitieboekje) en de website voor mijn bedrijf opnieuw vorm te geven. Hans is creatief en de door hem ontwikkelde beeldtaal past goed bij wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Daarnaast waardeer ik het zeer dat Hans zijn afspraken na komt en een duidelijke communicatie, gedurende het traject, hanteert. Ik acht hem betrouwbaar en zou hem en zijn werkzaamheden bij velen aanbevelen. Belangrijkste kwaliteiten: Op tijd, Hoge integriteit, Creatief.”

All Eyes On You

 

Koen van Gilst:

“Hans heeft voor mijn bedrijf een nieuwe huisstijl ontwikkeld, inclusief logo, visitekaartjes en briefpapier. Het advies over de bedrijfsnaam en onze gesprekken over waar Van Gilst Übersetzungen voor staat, waren verhelderend en kwamen het uiteindelijke ontwerp ten goede. Het was bijzonder prettig om met Hans hieraan te werken en ik ben erg te spreken over de nieuwe look van mijn bedrijf. Ik kan grifontwerp dan ook van harte aanbevelen!”

Van Gilst Übersetzungen

 

Kassandra Goddijn:

“Hans heeft o.a. de website voor Labyrint~In Perspectief ontworpen. Het is erg prettig om met hem samen te werken. Hans is betrouwbaar en levert uitstekend werk. Hij zal de klant niet naar de mond praten, maar in een dialoog tot het gewenste resultaat komen. En daar zijn we iedere keer weer blij mee!”

Labyrint~In Perspectief

 

Sandra Rigter:

“Hans heeft de communicatiemiddelen voor Gluren bij de Buren Lunetten ontworpen. Ik heb Hans ervaren als meedenkend met de opdrachtgever. Hij levert prachtige vormgeving in mooie kleuren. Hij doet dit met liefde, precisie en overtuiging.”

Gluren bij de Buren Lunetten