Skills: Websites

Website Labyrint~In Perspectief

website_Labyrint_home

 
Labyrint~In Perspectief zet zich in voor familie, vrienden en bekenden van mensen met psychische of psychiatrische problemen.

De bestaande website van Labyrint~In Perspectief was sterk verouderd, sloot niet meer aan bij de doelgroep en bracht de kernactiviteiten van de organisatie onvoldoende onder de aandacht. Grifontwerp heeft met Labyrint~In Perspectief uitgebreid gesproken over hun wensen en kernwaarden. Naar aanleiding van deze gesprekken is een nieuwe en toegankelijke structuur voor de site ontwikkeld. Overbodige informatie is wegelaten.

In de nieuwe opzet staat de hulpverlening door lotgenoten centraal, is er meer ruimte voor actueel nieuws en kunnen vrijwilligers door middel van blogs een actieve bijdrage leveren aan de website en de organisatie. Met behulp van Imakewebsites werd het WordPress CMS gerealiseerd. Een heldere en aantrekkelijke site, waar lotgenoten ervaringen uitwisselen en elkaar steunen is het resultaat.

 

Hans heeft o.a. de website voor Labyrint~In Perspectief ontworpen. Het is erg prettig om met hem samen te werken. Hans is betrouwbaar en levert uitstekend werk. Hij zal de klant niet naar de mond praten, maar in een dialoog tot het gewenste resultaat komen. En daar zijn we iedere keer weer blij mee!
Kassandra Goddijn (Labyrint~In Perspectief)

 

website_Labyrint_pag1

Bekijk de website van Labyrint~In Perspectief


werkzaamheden grifontwerp: advies, project begeleiding, ontwikkelen site-structuur, vormgeving, bouw website.
opdrachtgever: Labyrint~In Perspectief.