Wat kan ik voor je betekenen?

Grifontwerp ontwikkelt:

  • websites: mooie en duidelijke sites, waar jouw bezoekers prettig hun weg vinden.
  • logo’s en huisstijlen: onderscheidende logo’s en huisstijlen, die passen bij je organisatie en doelgroep.
  • en meer… ook je overige communicatie uitingen kan grifontwerp voor je realiseren.

Ik help je graag met het realiseren van jouw doelen en ambities. Of het nou om een makkelijk te beheren website gaat, of een onder­scheiden­de huisstijl waarmee je organisatie zich kan profileren.

 

Websites

Een website is een communicatie­middel en net als elke vorm van communicatie moet een website helder en aantrekkelijk zijn. Een duidelijke navigatie en logische structuur zijn voorwaarden om je bezoekers op een prettige manier door de website te leiden.

Het ontwikkelen van een website begint daarom met het onderzoeken wat de doelen van je organisatie zijn, welke diensten je aanbied, wie je doelgroep is, etc.

Met de ant­woorden op deze vragen maak ik een functioneel ontwerp, een ontwerp zonder vormgeving om te bepalen welke informatie waar komt te staan.

Als alle informatie een logische plek heeft en het functioneel ontwerp akkoord is start ik met de vorm­geving. Als dit weer akkoord is begin ik met de bouw van je website in WordPress, een Content Manage­ment Systeem waarmee je gemakkelijk zelf je website kan onderhouden. Met je eigen login heb je altijd volledige controle over de inhoud van je website.

Ik zorg voor een technisch goed functionerende website die geoptimaliseerd is voor desktop, tablets en smartphones.

Hier kan je voorbeelden van gerealiseerde websites bekijken.

 

Logo’s en huisstijlen

Grifontwerp realiseert heldere, onderscheidende logo’s die passen bij je organisatie en doelgroep. Een traject voor een nieuw logo of huisstijl begint altijd met een startgesprek waarin ik je vraag om te vertellen wie je bent, waarvoor je organisatie staat en wat je doelen en ambities zijn.

Met deze input ga ik aan de slag om een aantal voor­stellen te ontwik­kelen. Deze worden gepresenteerd en besproken en één van deze voorstellen wordt naar aanleiding van jouw opmerkingen door­ontwikkeld.

Als je tevreden bent en alles klaar is ontvang je van mij een set logo’s, die je zelf verder kan gebruiken. Als je een volledige huisstijl wil kan ik briefpapier, visitekaartjes en andere uitingen ontwikkelen. Ook kan ik het drukwerk voor je verzorgen.

Hier kan je voorbeelden van gerealiseerde logo’s en huisstijlen bekijken.

 

En meer…

Uiteraard kan ik ook andere communicatie uitingen voor je verzorgen. Posters, brochures, magazines en meer…

Hier kan je voorbeelden van overige communicatie uitingen bekijken.